roger298 Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Panowie kto chciałby podzielić się PDFem książki "Modelarstwo lotnicze" Pana Gajewskiego? szukałem trochę (pół nocy mi zeszło) tu w naszych zasobach i obcych (googlach i innych) ale znalazłem tylko wersję pisaną cyrylicą, jestem patriotą więc mi nie honor gemby wycierać sobie mową sowieckiego najeźdźcy . To jak pomożecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 30 minut temu, roger298 napisał: To jak pomożeci nie wiem czy uda Ci sie otworzyć, ale....spróbuj.Jezeli będzie Ok to wyślę pozostałe pliki gaevski.djvu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger298 Opublikowano 28 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 tak, udało się tyle że to "nie przy mnie pisane", masz krajową wersję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 3 minuty temu, roger298 napisał: masz krajową wersję mam , ale niestety tylko w wersji papierowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger298 Opublikowano 28 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 nie chciałbym się narzucać ale chyba nie mam do ciebie aż tak daleko, i mam skaner ... co ty na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 14 minut temu, roger298 napisał: co ty na to znalazlem cos takiego https://humanitas.pl/antykwariat/modelarstwo-lotnicze-gajewski-o-.html co do skanowania u mnie... dopiero po Bozym Ciele jeżeli wszystko dobrze pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger298 Opublikowano 29 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 nie mam pojęcia jak mi to umknęło, ale już zadzwoniłem do Pana więc sprawa jest w trakcie realizacji. Czy ta pozycja powinna zawierać jakąś wkładkę z planami? No i dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Tutaj msz konwerter djvu>pdf. https://djvu2pdf.com/de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 2 godziny temu, roger298 napisał: wkładkę z planami chyba JAK 12 R, tak jest w wersji rosyjskiej 2 godziny temu, roger298 napisał: No i dzięki za pomoc miło było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi