Gość Anonymous Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Jak w temacie, czy ktoś tym dysponuje i czy mógłby się podzielić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 do oprawy sodowej szukasz DTRki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Do Polskiej tokarko-frezarki oznaczonej symbolem OUS-1. Jeśli ktośmiał do czynienia z takową to na pewno jej nie zapomni, bardzo ciekawa konstrukcja i w naszej modelarskiej dziedzinie można zrobićna niej wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 mówisz o takiej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 http://rs49.rapidshare.com/files/9997235/OUS_1.rar Czy takiej DTR poszukujesz? Marcin- ta Twoja tokarka to nie jest TSA-16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Marcin- ta Twoja tokarka to nie jest TSA-16? nie wiem nie mam tabliczki :/ teraz doczytałem że to tokarko-frazarka to pewnie taka jak u nas na pseudo modelarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Witam! Paweł podaj maila podeśle Ci, jak kupowałem swojego OUS-a dostałem od gościa DTR-kę do niej. Pozdrawiam!! Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Rob Mc Fly, Robert Tomzik Serdecznie dziękuję właśnie o to mi chodziło!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.