instruktor Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 http://www.sector.osw.pl/modelarstwo/KoscielnaWies/7.jpg Oświadczam że typa na zdjęciu osobiście zamorduję Powód : dowiaduję się z GAZETY że w plebiscycie na najlepszego sportowca Kalisza uzyskał 3 miejsce i nie raczył o tym powiedzieć . A to jest przecież Piotruś vel Szkodnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 To ten Kolega co na rowerze śmiga? czy wiosłuje? Tak czy tak to GRATULACJE dla niego za te osiąnięcia. Pozostaje życzyć tylko dalszych sukcesów. :jupi: :jupi: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Bo szkodnik w Stolicy teraz isę obija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 informacja dla Macieja "Szkodnik" to galernik i to całkiem niezły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekWLKP Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Witam!! Znowu podpadłem :jupi: prawda jest taka ,że nie mogłem dotrzeć na modelarnie (skręciłem kostkę) tak to bym się pochwalił Ale owszem jestem 3-cim sportowcem w Kaliszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 "Szkodnik" to galernik i to całkiem niezły Musi się wykazywać bo kapitan chce na nartach popływać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 A gdzie ten kapitan znajdzie jezioro z górki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.