instruktor Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 http://www.sector.osw.pl/modelarstwo/KoscielnaWies/7.jpg Oświadczam że typa na zdjęciu osobiście zamorduję Powód : dowiaduję się z GAZETY że w plebiscycie na najlepszego sportowca Kalisza uzyskał 3 miejsce i nie raczył o tym powiedzieć . A to jest przecież Piotruś vel Szkodnik
malinn Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 To ten Kolega co na rowerze śmiga? czy wiosłuje? Tak czy tak to GRATULACJE dla niego za te osiąnięcia. Pozostaje życzyć tylko dalszych sukcesów. :jupi: :jupi: :jupi:
instruktor Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 informacja dla Macieja "Szkodnik" to galernik i to całkiem niezły.
PiotrekWLKP Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Witam!! Znowu podpadłem :jupi: prawda jest taka ,że nie mogłem dotrzeć na modelarnie (skręciłem kostkę) tak to bym się pochwalił Ale owszem jestem 3-cim sportowcem w Kaliszu
motyl Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 "Szkodnik" to galernik i to całkiem niezły Musi się wykazywać bo kapitan chce na nartach popływać
instruktor Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 A gdzie ten kapitan znajdzie jezioro z górki ???
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.