ANDERS Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Witam! Mam problem ze złożeniem modelu. To jest dokładnie ten model Jest dołączona do niego płyta cd ze zdjęciami jak składać ale dość niedokładnie zrobione, wielu szczegółów jest brak a które mi są potrzebne. Jeśli ktoś ma dokładną instrukcję do tego modelu to bardzo bym prosił o udostępnienie ponieważ nie chcę zepsuć modelu.
meloow Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 A co w tym modelu jest ta skomplikowane ze potrzbujesz instrukcji. Model składa sie zaledwie z kilku częsci.
ANDERS Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 To jest mój pierwszy model który składam , mam problem z ogonem, wręgą pod silnik, tylnym kółkiem itp
ertman_176 Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 I moze jeszcze żadnym nie latałeś ?
ANDERS Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Opublikowano 28 Lutego 2009 Latałem, ale samolotami prawie już złożonymi, skrzydło na gumkę, ogon się przykręcało itp. A tu już trzeba więcej wysiłku wsadzić. W końcu trzeba się przestawić na poważniejsze latanie.
Milko Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Utwórz wątek z relacją ze składania, powrzucaj fotki, i jeśli będą jakieś niepewności z pewnością pomożemy .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.