gryzoń Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Czy odbiornik E-sky EK2-0420A można zastosowac w spalinowym wicherku? I pytanie do posiadaczy: Czy wasze odbiorniki też łapią zakłucenia w domu? Bo mój co chwile szarpie :| . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Taki urok tanich rzeczy. Mój też szarpie, szczególnie z aparaturą Esky. Na Graupnerze pracuje już sporo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzoń Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 A jak jest na lotnisku? Mam nadajnik Flash 5 i też są zakłucenia. A w jakim modelu masz go zamontowanego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 E-sky mam zamontowany na tę chwilę w Zefirku. Po prostu szkoda mi go teraz pakować w lepszy model. Używałem go poprzednio w Piper Cup-ie i też nie zachwycał. Do Aeronki z mojej stopki, wpakowałem już R16 Scan, z zestawu nadajnika, ale nie przeprowadzałem jeszcze prób. Jeżeli masz nadajnik z silnym sygnałem i mało zakłóceń oraz latasz blisko, to E-sky powinien się sprawdzić, ale lepiej pakować go w model, którego nie będzie szkoda zkretować. Ważne jest też prawidłowe wyprowadzenie anteny. W droższych modelach, lepiej nie ryzykować. Niemniej szarpanie serwami to taki urok tej konstrukcji i wiele z tym nie zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.