Ja-Jacek Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Dzis doszlo do spodkania nowej sekty/to tacy dziwni ludzie w odludnej czesto okolicy najlepiej na lace stawiwja samochody,wyjmoja z nich samoloty i jakies dziwne patyki,a potem zakladaja okulary i staja w bezruchu/Policja nie ma jeszcze informacji na temat szkodliwosci tej nowej sekty.A tak na powaznie to spotakalem sie z dwoma kolegami i latalismy z kamerkami,oni FPV a ja z toshiba.Filmik jest w rozdzielczosci720x480 no troche vimeo zabiera z tego ale mysle ze jest znosnie Ja-Jacek
szymon_wolebez Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Dodam, żę owa sekta ciagle zdobywa nowych wyznawców :rotfl: . Obejmuje coraz to więcej i wiecej. Liczę na kolejne spotkanie na terenie podlasia. Tu też mozna zebrać z trzech a nawet i więcej takich dziwnych pilotów. Może jak pogoda pozwoli to wyfruną wicherki w różnych rozmiarach . Tylko loty raczej w pojedynke na 35mhz, ta wielka antena straszy te inne mniejsze w nadajnikach :devil: . Całkiem całkiem obraz z tej kamerki HD, znośny. Może i lepiej jest nagrywać w tej rozdzielczośći niż w HD.
Ja-Jacek Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Opublikowano 28 Lutego 2009 Waszemu specjalnemu wyslannikowi udalo sie zfilmowac wyznawcow bozka FPV na goracym uczynku! I ostatni filmik Pozdrawiam Ja-Jacek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.