Diakon Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 Witam. Póki co daję plan mojego depro szybowca, który stał się punktem wyjściowym dla mojego teraźniejszego szybowca (bardzo podobny), a ten z kolei po nieznacznych przeróbkach (o nich opowiem później) będzie moim pierwszym modelem RC. Tak więc, oto planik, a raczej "widok ogólny", bo mało co widać :? : Różnica będzie polegać na zrobieniu szerszego kadłuba (bo to jest wolnolot), i zastosowaniu nieco innych skrzydeł, ale o podobnej budowie (tzn. więcej żeberek, profil SD7034 i troszkę większych wymiarów). Jak na razie to tyle... Tylko się nie śmiejcie :compress:
Wieczu Opublikowano 2 Marca 2007 Opublikowano 2 Marca 2007 kadłub przypomina troche łódź podwodna. co chyba cie interesuje po podpisie ciekawy modelik
modelarzkobi Opublikowano 2 Marca 2007 Opublikowano 2 Marca 2007 Fajny modelik :!: A ten statecznik poziomy przypomina mi troche krztałtem do modelu Fun Fly :wink:
Diakon Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Opublikowano 3 Marca 2007 Wcale nie taki fajny . Pierwsze próbu zrobienia czegoś latającego. Od niego wywodzą się moje dalsze depro-szybowce... Obecnie myślę nad zaprojektowaniem latającego skrzydła (z depronu, a jakże ).
Wieczu Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 Diakon a probowales cos kiedys z balsy zrobic ? Znajdz wmiare prosty plan szybowca i sprobuj:) naprawde warto
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.