Diakon Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Witam. Póki co daję plan mojego depro szybowca, który stał się punktem wyjściowym dla mojego teraźniejszego szybowca (bardzo podobny), a ten z kolei po nieznacznych przeróbkach (o nich opowiem później) będzie moim pierwszym modelem RC. Tak więc, oto planik, a raczej "widok ogólny", bo mało co widać :? : Różnica będzie polegać na zrobieniu szerszego kadłuba (bo to jest wolnolot), i zastosowaniu nieco innych skrzydeł, ale o podobnej budowie (tzn. więcej żeberek, profil SD7034 i troszkę większych wymiarów). Jak na razie to tyle... Tylko się nie śmiejcie :compress:
Wieczu Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 kadłub przypomina troche łódź podwodna. co chyba cie interesuje po podpisie ciekawy modelik
modelarzkobi Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Fajny modelik :!: A ten statecznik poziomy przypomina mi troche krztałtem do modelu Fun Fly :wink:
Diakon Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Wcale nie taki fajny . Pierwsze próbu zrobienia czegoś latającego. Od niego wywodzą się moje dalsze depro-szybowce... Obecnie myślę nad zaprojektowaniem latającego skrzydła (z depronu, a jakże ).
Wieczu Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Diakon a probowales cos kiedys z balsy zrobic ? Znajdz wmiare prosty plan szybowca i sprobuj:) naprawde warto
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.