666dzichat Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Witam, ostatnio miałem twarde ladowanie bo skonczyl sie pas i rozwalił sie cały nosek. Posklejalem super glue i teraz pytanie jak to dalej ogarnac. Myslsalem zeby to wylaminowac od srodka. Albo zeszliwac z wierzchu zaszpachlowac zywica z mikrobalonem i przykleic paski tasmy weglowej jednkierunkowe i owinac tasma izolacyjna na czas schniecia. Co do laminowania w srodku, mam zywice L285. Jaką tkanine do tego dokupic. Czy ma ot byc splot czy płutno i o jakiej gramaturze. Czy moze wystarcza tez paski tasmy weglowej jednokierunkowej do laminaowania w srodku? Prosze o sugestie. Czy moge tez nasaczac tkanine zywica 30 minutowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RMa Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Doświadczenie w naprawach mam znikome jednak przed laty zapisałem sobie ten link, może częściowo odpowie na Twoje pytania: https://jivaro-models.org/reparation_fuselage_fibre/page_reparation_fuselage.htm#gsc.tab=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666dzichat Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 o super dzieki za link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi