capa Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Witam, Ma ktoś może polską instrukcje obsługi do Mini titana i dx7? Coś mi nie wychodzi z ustawieniem tarczy. Na przyszłość staraj się pisać przyjemniej dla czytelnika, a i przypominam o opcji szukaj. Wieczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Skąd: detroit usa - a czytać po angielsku nie umie z tego co mi wiadomo to mało kto chce udostępniać instrukcje po polsku, a już napewno nie sklepy gdyż ich zasada porsta nie kupiłeś u mnie to nie masz polskiej insturcji. Zapytaj na EPheli moze tam coś znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capa Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Mieszkam 5 lat w USA i przebywam głównie z ludźmi z europy, poszedłem do szkoły na angielski, ale wytrzymałem tylko tydzień z bagladeszami. Więc z moim czytaniem jest nie za dobrze :ass: Staraj się, gdy coś piszesz na forum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 No to ja Ci szczerze współczuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 No tak... Widać, że i z polskim u ciebie nie za dobrze... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 No to ja Ci szczerze współczuję. Dobre ... :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 mam pytanie odnosnie dx7 sa dwie wersje Air i Heli ktora wziaść? mam samolot a chciałbym latac tez juz za rok heli. co wybrac? roznice tylko w oprogramowaniu jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 roznica jest tylko w grzechote na gazie. wersja air ją posiada a heli chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.