capa Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Witam, Ma ktoś może polską instrukcje obsługi do Mini titana i dx7? Coś mi nie wychodzi z ustawieniem tarczy. Na przyszłość staraj się pisać przyjemniej dla czytelnika, a i przypominam o opcji szukaj. Wieczu
meloow Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Skąd: detroit usa - a czytać po angielsku nie umie z tego co mi wiadomo to mało kto chce udostępniać instrukcje po polsku, a już napewno nie sklepy gdyż ich zasada porsta nie kupiłeś u mnie to nie masz polskiej insturcji. Zapytaj na EPheli moze tam coś znajdziesz.
capa Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 Mieszkam 5 lat w USA i przebywam głównie z ludźmi z europy, poszedłem do szkoły na angielski, ale wytrzymałem tylko tydzień z bagladeszami. Więc z moim czytaniem jest nie za dobrze :ass: Staraj się, gdy coś piszesz na forum....
madrian Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 No tak... Widać, że i z polskim u ciebie nie za dobrze... :wink:
Arkos Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 No to ja Ci szczerze współczuję. Dobre ... :faja:
borek Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 mam pytanie odnosnie dx7 sa dwie wersje Air i Heli ktora wziaść? mam samolot a chciałbym latac tez juz za rok heli. co wybrac? roznice tylko w oprogramowaniu jest?
mtk Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 roznica jest tylko w grzechote na gazie. wersja air ją posiada a heli chyba nie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.