patryk134 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Cześć! Mam problem a mianowicie nie potrafię ustawić klapolotek (tzn.lotki w górę) na drążku gazu. Bez problemu ustawiam je na przełączniku , ale wolał bym na kanale proporcjonalnym. I tutaj pojawia się moja prośba czy ktoś ustawiał już podobną funkcję? Jeżeli tak prosił bym o wskazówkę krok po kroku.
meloow Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 a ja zadam pytanie czy ty wogóle szukałeś na forum !!!! czy chcesz od razu dostać odpowiedź. z tego co pamietam temat był juz poruszany !
meteor Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Włączasz dowolny mikser, wybierasz aile>thro i ustawiasz wychylenia.
patryk134 Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 a ja zadam pytanie czy ty wogóle szukałeś na forum !!!! czy chcesz od razu dostać odpowiedź. z tego co pamietam temat był juz poruszany ! Szukałem ale nie znalazłem, może pominołem. Włączasz dowolny mikser, wybierasz aile>thro i ustawiasz wychylenia. Dzięki meteor.
patryk134 Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Opublikowano 21 Marca 2009 Model przerobiłem na elektroszybowca. I tu pojawia się moje pytanie:czy da się ustawić radio tak by w normalnym locie drążkiem gazu sterować hamulcolotkami a po przestawieniu switcha sterować przepustnicą.
meteor Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 Na 100% pewny nie jestem ale można pokombinować w trybie heli.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.