młody samolocik Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Dzień dobry, jestem tu nowy i nie mam się do kogo zwrócić o pomoc, wiec piszę tutaj bo wydaje się to byc odpowiednie miejsce a ja dopiero zaczynam, składam swój pierwszy samolot i natknąłem się na bardzo poważny problem, mianowicie wszystkie serwa, nie wracała na swoje miejsca, np gdy skręce drążek w prawo, serwo też skręci w prawo, ale już nie wróci na swoje miejsce po tym jak drążek odbije do pozycji początkowej, prubowalen już wszystkiego, przełączyłem kabelki, patrzyłem na ustawienia w pilocie ale nic nie znalazłem, wydaje mi się że jest to problem związany z samym oprogramowaniem pilota, którego kupiłem za grosze z aliexpress, ale chciał bym się spytać kogoś doświadczonego o zdanie zanim kupię kolejny pilot, dziękuję, miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Obawiam się że nie doczekasz się odpowiedzi w tym temacie, tu się tylko witasz z modelarzami , kilka słów o sobie napisz, wstaw avatar z swoją miniaturką , i gdy administrator cię zaakceptuje to będziesz mógł zadać pytanie w odpowiednim dziale i tam szybko rozwiążą twój problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 2 godziny temu, enter1978 napisał: Obawiam się że nie doczekasz się odpowiedzi w tym temacie, tu się tylko witasz z modelarzami , kilka słów o sobie napisz, wstaw avatar z swoją miniaturką , i gdy administrator cię zaakceptuje to będziesz mógł zadać pytanie w odpowiednim dziale i tam szybko rozwiążą twój problem. Masz rację, kolega może jeszcze dodać informację jaki to nadajnik i jaki typ serwa, chyba że to z modelu gotowca to jaki model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi