Tomek1 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Witam. Może ktoś z kolegów jest w stanie posiadania takiej instrukcji. Ewentualnie pomoże przy oprogramowaniu szybowca (lotki. klapy. hamulce,podwozie) Przesiadłem się z Optica 6 i sporo jest dla mnie nowych rzeczy. Dodam tylko, że sprzęt kupiony w polskim sklepie ale o instr, to mogę zapomnieć (proszę nie wnikać w jakim bo nie chodzi mi o złą reklamę sklepu). pozdrawiam Tomek
Guest slawekmod Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Na stronie Wimarexu jest uproszczona instrukcja do FF9 CAPS po polsku.Soft jest prawie taki sam jak w T10 .Miałem FF9 i mam teraz T10 i widzę że programuje się podobnie.O pełnej instrukcji w języku polskim do FF 9 i T10 raczej można zapomnieć.
simono Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 RC-SKORPION - obecnie jedyny dystrybutor Futaby na PL obiecuje instrukcje polska na ......... grudzien 2008 ;D pzdr. simono
Tomek1 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Panowie programowanie modelu takim sprzętem to czysta przyjemność. Jak na początku zakupu byłem przerażony ilością funkcji, tak teraz bez zaglądania w "książkę" idzie bardzo dobrze. Nie powiem, trochę godzin spędziłem wpatrując się w wyświetlacz i na zasadzie naciśnij i zobacz co robi model postępy były widoczne. Mojego Ventusa 3,5m dało się wpełni oprogramować (zajęte 10 kanałów) i na vario zabrakło. Najwyżej będę zamieniał przed lotem z podwoziem. Teraz testuję aparaturę na laminacie 2,8m (7 kanałów) i chodzi super.
Malker Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ja swoją T9CHP programowałem można powiedzieć po omacku. Rabittlkr miał mi pomóc ale nie mogłem się doczekać i już grzebałem i po ok. godzinie umiałem poustawiać połowę funkcji Nie ma to co w Opticu wszystko po 3 skróty a tutaj wszystko pełnymi nazwami. Super
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.