manieksl Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Witam, chcę kupić ten model, wiem, czy się (teoretycznie) różnią te silniki ale...chciałbym poznać jakąś opinie dotyczącą lotu w praktyce. Do tej pory miałem vltoys v912 bezszczorkowy. Skąd to pytanie? Tego modelu już nie produkują, ceny strasznie poszybowały w górę i znalazłem najtaniej takie opcje: v913 szczotkowy 615zł v913 bezszczotkowy 826zł różnica cenowa dość spora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 https://allegrolokalnie.pl/oferta/wl-toys-v913-smiglowiec-heli-rc-4ch-2x-akumulatory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieksl Opublikowano 28 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Przedmiot został zarezerwowany, sprzedany lub Sprzedający zakończył publikację ogłoszenia. to nie jest odpowiedź na moje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi