robert.pilot Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Witam Znalazłem w sieci taką informację https://spidersweb.pl/autoblog/benzyna-95-e5-koniec-samochody/ moje pytanie, czy ta zmiana będzie miała jakieś znaczenie dla naszych modelarskich silników benzynowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego W instrukcji do DLE piszą coś takiego niestety Fuel—Please use non Ethanol 92 or 95 Octane fuel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 19 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Będę próbował 98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Dużo znajomych lata na 100 oktanowym z shella podobno nie ma tam bio dodatków i jest importowane z Niemiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj 1977 Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Może to na wyrost , ale w połowie grudnia zatankowałem sobie do dwóch kanistrów po 50l "95" starczy na jakiś czas ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi