PAWEL B Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Tak jak w temacie ,poszukuje-odkupię plany Piper Cub J-3 rozpiętości 1219 mm. Może być ksero planu w skali 1;1. Kupiłem zestaw SIG zamówiłem właśnie rozpiętości 1219 mm a do mnie dotarł 1800 mm . Zwracał modelu nie będę bo zapłaciłem jak za mały.
JarekF Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Nie wiem, czy będziesz zainteresowany, ale plany Pipera J3 były drukowane w MODELARZU. Oczywiście musiałbyś sobie powiększyć do żądanych rozmiarów. Napisz, czy jesteś zainteresowany. Będę w Polsce na święta to mogę Ci ksero wysłać.
gładkilot Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Troszkę odświeżam temat i przyłączam się do prośby ...... chciałbym zbudować ten model ale jak patrzę na cenę tego zestawu KIT to trochę dla mnie za drogo :( http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=2697 . Może ktoś ma ten sam i chciał by się podzielić ksero planami ? ? wiem wiem ,że są w necie jakieś plany bo już przeglądałem ale wolał bym coś sprawdzonego i typowo pod tą rozpiętość .... a te w necie są właśnie takie ,,jakieś'' ;;/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.