Uber1337 Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Chcę zrobić mały projekt, szperacz, który będzie się obracał na zdalne sterowanie w płaszczyźnie poziomej i szukam tutaj inspiracji. Na start małe pytanie - możecie polecić przekładnie, koła zębate czy coś w ten deseń? Nie mogę edytować, więc dodam Chciałbym mieć dwie aluminiowe płyty o wymiarach +- 10x10, 15x15 czy coś w tym stylu Mam moduł zdalnego sterowania lewo prawo. Tylko nie bardzo wiem, jak uzyskać kręcenie się powierzchni wobec siebie. Zależy mi na tym, Myślałem, w centralnej części umieścić łożysko, około 5 cm... Tylko nadal zostaje problem kręcenia jednej powierzchni wobec drugiej. Mam podstawowe elektronarzędzia, brak plazmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Zerknij najpierw na regulamin. Dopiero potem będziesz mógł coś popytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Podpowiem: Cytat 2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi