kaczmarsky Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Witam. Czy ktoś z obecnej tu modelarskiej braci korzystał może z usług lub robił zakupy sklepie rcparasky.com? Jest to Czeski sklep z ofertą handlową dla modelarzy latających paralotniami rc. Witryna niby aktywna, można robić zakupy, ale jakoś nie mogę złapać kontaktu z właścicielem sklepu i otrzymać informacje czy odpowiedzi na zapytania. W otrzymanym potwierdzeniu złożenia zamówienia brak informacji o numerze konta i sposobie płatności. Proszę o opinie i informacje na temat sklepu od osób które robiły zakupy w tym sklepie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczmarsky Opublikowano 10 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Dla potomnych dodam komentarz o sklepie. Strona sklepu jak najbardziej aktywna. Sklep "legitny". Jedynie na emajle odpowiada nieco opieszale na drugi, trzeci dzień. Piszą żę czas realizacji zamówienia do 4 tygodni, w moim przypadku trwało to 6 tygodni więc miałem chwile niepewności. W ofercie mają 6 modeli paralotni. Kolorystykę glajta wybieramy wg szablonów w dowolnym zestawie kolorów. Otrzymujemy w woreczku model paralotni z karabinkami, komplet naprawczy (kawałek tkaniny do zaklejenia ew. uszkodzenia poszycia, 5 metrów linki, instrukcję użytkowania, opis i parametry techniczne i fakturę. Wykonanie glajta na wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolony. Z niecierpliwością czekam na warunki pogodowe aby zrobić oblot glajta. Wszystkim zainteresowanym tematyką modeli paralotni polecam firmę RcParaSky. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Pochwal się modelem w odpowiednim dziale, bardzo niszowa sprawa a co za tym idzie ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi