sebka34 Opublikowano 15 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Dzieki tochnologi cięcia laserem uchwyty rurociagu zostaly wykonane i rurociąg na nadbudówne zamontowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Wtrąciłem się w nie mój temat ale dla jednego postu z ciekawostką nie ma co zakładać nowego. Przepraszam. A mianowicie zrobiłem taki model rodem chyba z Tajlandii. Nie wypróbowałem go w pełni, tylko w wannie. Pływa ale czy osiągnie prędkości jak na filmach nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 20 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia A to ciekawostka. Jestem ciekaw jak będzie pływał Zastanawiam się nad zastosowaniem silników bezszczotkowych do Wesera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia W 4 modelach statków mam silniki bezszczotkowe. W kutrze desantowym Raptor mam 2 silniki. Napęd strugowodny. W holowniku serwisowym Fairmont Alpine mam 1 duży z przekładniami na 2 śruby i w pozostałych po jednym. Nie narzekam. Małe utrudnienie, na wsteczny trzeba wykonać 2 ruchy drążka. Takie regulatory do bezszczotkowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 18 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Chyba barierki wszystkie. Teraz czas na drabinki oraz sterówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 9 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca Czasu nie wiele ale zawsze staram się coś dlubnać. Schody na górny pokład doszły. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 17 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca I tak kolejny kroczek do przodu. Zastanawiam się czym malować. Ma ktoś doświadczenia z farbami celulozowymi? Jak one sie zachowują w kontakcie z woda po wyschnięciu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c4 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Fajnie Ci to wychodzi. U mnie jakiś taki zastój się zrobił ... kompletny brak zainteresowania modelem z mojej strony Powoli idzie ciepło - szykuję motocykle na zbliżający się sezon, a moja łódka ... Mam nadzieję że to się zmieni, i że wrócę do budowy Tak czy owak - kibicuję budowie Twojego modelu Pozdrawiam wszystkich kolegów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 19 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca Fajna maszyna !!! co to ? ja również w międzyczasie grzebie przy motocyklu lecz navten sezon już nie zdążę 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 9 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Korzystając z sytuacji że zostało mi trochę lakieru podczas lakierowania motocykla prysnąłem też Wesser-a a oto efekt 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Yamaha Drag Star. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c4 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca W dniu 9.06.2024 o 23:07, robas69 napisał: Yamaha Drag Star. Nooo - Drag Star Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 8 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Pokład pomalowany celowo wybrałem taką metodę nakladania farby małym pędzlem by uzyskać efekt starego pokładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano Czwartek o 20:18 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:18 Pomalowany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano Piątek o 05:55 Udostępnij Opublikowano Piątek o 05:55 Woda jeszcze nie zamarzła, można krótko popływać. Ładnie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano Piątek o 10:51 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:51 Jeszcze elektroniki brakuje mechaniki jeszcze jest masa pracy. Kadłub tylko był w wannie celem naniesienia Lini wodnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi