grzegorzp Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Jak w temacie, filmik tutaj No i jeszcze jak daleko i którędy można zajść z modelem w zawisie :devil: Filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harman99 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Nie no, pierwszy koles prawie jak ja 8) haha, facet naprawde wymiata, marzeniem jest kiedys tak latac A drugi juz widzialem na extreme flight ale tez bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Ale oszukuje Lata w mode 1 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Ja też :wink: , czy to dobrze wróży? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Bardzo dobrze :rotfl: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 dokładnie w 100% ja tez latam w mode 1 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Ja też mode 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 no bo tylko najlepsi wyjadacze w 3D latają w mod 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 obraziłeś mnie w tym momencie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 no bo tylko najlepsi wyjadacze w 3D latają w mod 1 dziwne - 99% USA to lata w mode 2 a tam chyba są nieżli w 3D :idea: :?: ps. ostatnio latałem w Grecji i tam z tych co spotkałem ( 12 osób ) tylko 1 latała w "1" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Jerzy czyżby u nas nie było gdzie latać że już na loty do Grecji wyjeżdzasz ja też śmigam w M2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Jerzy czyżby u nas nie było gdzie latać że już na loty do Grecji wyjeżdzasz ja też śmigam w M2 praca, praca, .... a przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretobójca Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Jak tamten nieźle macha drągami, to co robi ten: Dokładnie widać ruchy wszystkich powierzchni sterowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Nic specjalnego typowe dla latania 3D masakrowanie nadajnika, który jest do tego przystosowany na pewno nie lata na Opticu A prawdziwe machanie zaczyna sie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Jak tamten nieźle macha drągami, to co robi ten: http://www.youtube.com/wa...feature=relatedDokładnie widać ruchy wszystkich powierzchni sterowych. Bylo,ale fakt niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 A prawdziew machanie zaczyna sie tutaj Jak dla mnie to takie latanie 3D helikopterem to kontrolowany chaos.. Oczywiście jestem pełen uznania dla refleksu i panowania nad maszyną.. jednak absolutnie mi się to nie podoba. Zwykła akrobacja helikopterowa jest zdecydowanie przyjemniejsza dla oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 dziwne - 99% USA to lata w mode 2 a tam chyba są nieżli w 3D :idea: :?: ps. ostatnio latałem w Grecji i tam z tych co spotkałem ( 12 osób ) tylko 1 latała w "1" zero poczucia humoru :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.