Bartekmt Opublikowano 16 Grudnia 2023 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Znalazłem wątek w którym mogę się popisać, bo wypadki to nieodłączna część mojej nauki lotów Niestety nie da się wrzucić filmu, więc wrzucam zdjęcie chwilę przed tragedią Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 1
Amadi Opublikowano 16 Grudnia 2023 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Film możesz wysłać na komputerze i chyba w przeglądarce na telefonie też. Nie wiem czy przez Tapatalka da radę. Jeśli tak ciężko Ci idzie nauka latania to warto poćwiczyć w symulatorze. Myślę, że do nauki latania trochę lepszą opcją byłoby zakupić bete 1400 lub coś podobnego, aby na takim prostszym modelu się nauczyć latać, aby cessnę zostawić na później. 1
Bartekmt Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2023 Film możesz wysłać na komputerze i chyba w przeglądarce na telefonie też. Nie wiem czy przez Tapatalka da radę. Jeśli tak ciężko Ci idzie nauka latania to warto poćwiczyć w symulatorze. Myślę, że do nauki latania trochę lepszą opcją byłoby zakupić bete 1400 lub coś podobnego, aby na takim prostszym modelu się nauczyć latać, aby cessnę zostawić na później. Zauważyłem że da się wstawić film z YouTube, cessna po wypadkach odbudowana i czeka na później, a ja sprawiłem sobie lepszy model do nauki z silnikiem z tyłu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
young Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 21 godzin temu, Bartekmt napisał: Znalazłem wątek w którym mogę się popisać Zdecydowana większość forumowiczów łącznie ze mną w tym wątku miała by się czym pochwalić ale nie wszyscy by się odważyli ? 2
Bartekmt Opublikowano 6 Stycznia Autor Opublikowano 6 Stycznia W dniu 17.12.2023 o 14:20, young napisał: Zdecydowana większość forumowiczów łącznie ze mną w tym wątku miała by się czym pochwalić ale nie wszyscy by się odważyli ? Do odważnych świat należy ? 1
Rekomendowane odpowiedzi