Krzysztof-G2 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Witam niedługo będę miał taki zestaw. Mam pytanie czy lepiej kupić taki zestaw , czy lepiej kupić silnik szczotkowy to tego regulatora? I jeszcze coś do czego są te dwie złączki wychodzące z odbiornika?
Malker Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Yyy... Te 2 złączki to jest CHYBA zasilanie o_O? Może ktoś to przerobił bo tak to wygląda. Ten zestaw ale do jakiego modelu? Silnik bez szczotkowy jest bardzo dobry
Krzysztof-G2 Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 Gościu mówi że jedna jest od zasilania a druga do silniczka, a odbiornik ma w sobie regulator ale nie wiem jakie ma parametry, silnik 3f ma być albo to toto-0 albo rwd 5.
f-150 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Walkera to zestaw do śmigłowca,ma zintegrowany regulator z odbiornikiem i wyjścia na silnik ale szczotkowy. Częstotliwość amerykańska 72Mhz.Miałem śmigłowiec walkera 36 i był podobny , wtyczka do silnika była jedna.Druga służy do podłączenia pakietu.Ma poza tym zmiksowane kanały ale już nie pamiętam czy da się je rozłączyć swiczami z tyłu nadajnika.Poszukaj czegoś innego.
Krzysztof-G2 Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Opublikowano 8 Marca 2009 Ale mógłbym tą aparaturą sterować samolotem?
Krzysztof-G2 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 Witam Mam pytanie do czego służy ten przycisk w nadajniku i czy mógłby mi ktoś wyjaśnić co się robi z trymerami jeżeli tak nazywają się te dwie "dzwigienki" i jeszcze jedno do czego śą te dwa pokrętła na odbiorniku?
Krzysztof-G2 Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Opublikowano 10 Marca 2009 Co jest koledzy?? Nie znacie odpowiedzi na moje pytanie...??????
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.