Kubix_422 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Dzień dobry bo na symulatorze rc gdy latam mam takie drgania te suwaczki przesuwają się na 0.1 sekundę na samą góre i wracają i tak co chwile ktoś wie jak to zniwelować robiłem kalibracje zdjęcie w załączniku a na nim kreska gdzie się przesuwa na 0.1 sekundę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Miałem taki problem, ale to była przyczyna, że kabel w jednym miejscu w środku miał słabe luty. Potem problem się powtarzał i nic już nie dawało rady więc zmieniłem aparaturę do symulatora na inną, ale z tym samym kablem dobrze działa. Chciałbym podkreślić, że mam przerobioną zwykłą aparaturę 6 kanałów i wpięty kabel w komputerze wykrywany jako v-joy. Zasilanie zwykłym zasilaczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubix_422 Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 15 minut temu, Amadeusz_Modelarz napisał: Miałem taki problem, ale to była przyczyna, że kabel w jednym miejscu w środku miał słabe luty. Potem problem się powtarzał i nic już nie dawało rady więc zmieniłem aparaturę do symulatora na inną, ale z tym samym kablem dobrze działa. Chciałbym podkreślić, że mam przerobioną zwykłą aparaturę 6 kanałów i wpięty kabel w komputerze wykrywany jako v-joy. Zasilanie zwykłym zasilaczem. czyli kabel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Jaki masz nadajnik? Musiałbyś rozkręcić i sprawdzić, czy luty nigdzie nie puściły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubix_422 Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 31 minut temu, Amadeusz_Modelarz napisał: Jaki masz nadajnik? Musiałbyś rozkręcić i sprawdzić, czy luty nigdzie nie puściły. ja mam nadajnik flysky FS-I4x i kabel ten co teraz wsyłam zdjęcie ale nadajnik dopiero co kupiony zajżałem i nadajnik raczej git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubix_422 Opublikowano 4 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi