meloow Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Witam, Jakiś czas temu dzwoniłem do tego sklepu z zapytaniem o łącznik krzyżowy z OS max dopasować do silnika ASP 12 (2ccm). Ktoś w obsługi zalecił abym wysłał email. Tak też zrobiłem ale od tego czasu czisza. Naturalnie nie chce robić żaden afery itp. poprostu mam pytanie kto z was koledzy zna właściciela czy też obsługę na tyle dobrze za w moim imieniu zapytać o tą cześć. Cześć ta ma byż użyta w moim modelu motolotni. za jakiś czas temat będzie do usunieca o czym poinformuję modów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 meloow, czy chodzi Ci o taką część? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Meteor chodzi mi o coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Będę się widział z Radkiem najprawdopodobniej w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.