henry_ornitolog Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 cze Zaczynam zabawe z lataniem i kupiłem trenerka gotowego, foto1 tam są takie serwa http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8368d2846719c764.html czy są dobre ? starczą do takiego samolotu ? cze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 wyglada że będzie OK. mam pytanie czy kiedykolwiek latałeś modelem RC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henry_ornitolog Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Nie, dostałem symulator i takie radio do komputera, tam sie ucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Witam, czy są dobre ? starczą do takiego samolotu ? Możesz spokojnie je zostawic w modelu. Sam trenerek wygląda na "latany", wiec jeżeli ktos je tam wsadził to napewno będzie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.