modelpiotrek Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Niestety mieszkańcy na końcu Bukowej już nie życzą sobie by samochody parkować przy ich posesjach.Nie wiem dlaczego.Ja zawsze jak przyjeżdżałem to grzecznie się pytam czy mogę zaparkować i taką zgodę otrzymywałem,ostatnio jednak powiedziano mi że to już koniec i będzie tam stosowna tablica informująca o nie parkowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Myśmy zaparkowali na wcześniejszym łuku drogi i nie było problemów. A tu mała fotorelacja: https://picasaweb.google.com/108256211855895412301/WypadHoDaAziska# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Masz rację można przed zabudowaniami z prawej strony koło słupa zaparkować, tylko nie wiem do kogo ta łąka tam należy i żeby później ktoś nie miał problemów ale jak się nikt nie burzył to wszystko jest ok grunt żescie polatali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Grzesiu, zdjęcia fajne ale Ciebie na nich nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 No Mirku ktoś musiał ten aparat trzymać. Hi Hi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Byłem, widziałem i latałem. Bardzo czadowe miejsce. I jesli będzie okazja to zjawie się tam znowu. z ciekawostek - na hałde wchodziłem po kilkucentymetrowym śniegu, a gdy wracałem śnieg już sobie gdzieś poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Jutro w samo południe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregoriop Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Witam. Jako nowy z Katowic szukam miejsc do latania. Akurat do Łazisk mam bardzo blisko. Latacie tam jeszcze? W prawdzie na razie mam moto szybowiec sky surfer do nauki latania, ale może nie będę za bardzo przeszkadzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.