Skocz do zawartości

Raj dla szybowników.hałda w Łaziskach Górnych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety mieszkańcy na końcu Bukowej już nie życzą sobie by samochody parkować przy ich posesjach.Nie wiem dlaczego.Ja zawsze jak przyjeżdżałem to grzecznie się pytam czy mogę zaparkować i taką zgodę otrzymywałem,ostatnio jednak powiedziano mi że to już koniec i będzie tam stosowna tablica informująca o nie parkowaniu.

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz rację można przed zabudowaniami z prawej strony koło słupa zaparkować, tylko nie wiem do kogo ta łąka tam należy i żeby później ktoś nie miał problemów ale jak się nikt nie burzył to wszystko jest ok :) grunt żescie polatali :)

• 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Byłem, widziałem i latałem. Bardzo czadowe miejsce. I jesli będzie okazja to zjawie się tam znowu.

post-9196-0-51084900-1363807698_thumb.jpg

z ciekawostek - na hałde wchodziłem po kilkucentymetrowym śniegu, a gdy wracałem śnieg już sobie gdzieś poszedł ;)

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.

Jako nowy z Katowic szukam miejsc do latania. Akurat do Łazisk mam bardzo blisko. Latacie tam jeszcze? W prawdzie na razie mam moto szybowiec sky surfer do nauki latania, ale może nie będę za bardzo przeszkadzał :huh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.