Mirek z Lublina Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 Witam. Jestem nowym członkiem tego Forum i w kilku słowach chciałbym sie przedstawić. Mam na imię Mirek, mieszkam i pracuję w Lublinie, modelarstwem lotniczym zajmuje sie od ponad 25lat. Interesuje mnie przede wszyskim modelarstwo lotnicze a w szczególności Lotnicze RC. Od czasu do czasu lubę coś sprzedać z moich wykonanych modeli a także mogę pomóc jeśli będę w stanie. Napewno można na mnie liczyć. Niektórzy na tym forum mnie znają a napewno Bartek Sz. i Artur L. Pozdrawiam.
Tomek Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 Witaj! Może się niedługo poznamy osobiście bo w sezonie często bywam u Bartka i u Artura. Pozdrawiam Tomek
Tomek_W Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 Na pewno zna Cię też Tomek_W. Witaj na forum. Pochwal się co tam teraz strugasz? Myślę że tak jak napisał wyżej Tomek zorganizujemy jakieś wspólne latanko jak słoneczko przygrzeje.
Tomek Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 Nie ! Żartowałem. Impreza bez Motyla ??? To stracona impreza
motyl Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 A weźmiesz Elipsa? :rotfl: niee 1/2 MC19 i nimbusa II dopiero zdejmiesz czpeczke i pochylisz główke sypiąc popiołem i GŁOŚNO KRZYCZĄC że szybowce sa najpiękniejszym ośrodkiem latającym
Mirek z Lublina Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Opublikowano 4 Marca 2007 Cześć Tomek. Zapraszam cię do mnie to zobaczysz co strugam. A gdzie latacie jak się spotkacie w Radawcu? Pozdrawiam. Mirek
Tomek Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Mikru ja latałem najczęściej w Świdniku ,ale teraz sporo się zmieni ,bo poznałem kilkunastu kolegów na tym forum i chciałbym polatać z nimi, więc na pewno Rudawiec ,będę odwiedzał częściej. Niech tylko przyjdzie słoneczko to wybieram się na cały dzień w sobotę lub niedziele , bo sporo osób chce odwiedzić więc spotkamy się pewnie niedługo. Muszę tylko pomyśleć jak zabrać swoje modele bo trochę urosły i ciężko z ich zapakowaniem do wozu. (Artur dał mi o zrozumienia żeby bez Łosia się nie pokazywać a on zajmuje mi cały bagażnik) :mrgreen:
hubert_tata Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Witam Przy tej okazji zamieszczam fragment filmu z latania Twojego Piperka w Świdniku (trochę z tym zeszło - chyba ze trzy latka :oops: ) www.szabatowski.livenet.pl/hubert/hubert/mirekg.wmv (około 4MB)
MareX Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Witam jeszcze jednego miłośnika prawdziwych samolotów
Mirek z Lublina Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Opublikowano 13 Marca 2007 Witam. Przepraszam że dopiero teraz odpowiadam ale jakoś nie mogę się połapać gdzie co jest na tyęki Hubert za filmik z lotu Piperka , będzie wspaniała pamiątka. Napisz gdzie teraz latacie w Świdniku w którym miejscu to podjadę popatrzeć - niestety szewc bez butów chodzi więc modelu jeszcze nie mam ale już robie Funtanę 1250mmrozp. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.