wogru Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Koledzy Od dłuższego czasu "choruję" na ten model. Niestety upolowanie kitu (GPMA0510) w zasadzie graniczy z cudem. Wiem, że sporo osób z tego forum zbudowało ten model, i może Ktoś jest jeszcze w posiadaniu planów z tego zestawu. Byłbym bardzo wdzięczny za: - wykonania kopii tych - planów oczywiście pokryje wszelkie koszty lub - sprzedaż oryginalnych planów - za jakieś rozsądne pieniądze Pozdrawiam Wojtek
Jerzy_R Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego A np. https://outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=14573
dziobak Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Rozpiętość 2261 mm Super_Decathlon_Plan_DecGp02.pdf 1
wogru Opublikowano 26 Lutego Autor Opublikowano 26 Lutego Panowie Dziękuje serdecznie za pomoc. Nie chciałbym wyjść na totalnego lenia ale naprawdę próbowałem wielokrotnie znaleźć coś w necie na ten temat - jak widać mało udolnie. Znalazłem tylko jakąś firmę gdzie można zamówić te plany - ale to rozwiązanie zostawiłem jako plan B. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam Wojtek
cyrax_ojz Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego jeszcze jest coś takiego Bellanca_Decathlon_96in_oz4231.pdf 1
Rekomendowane odpowiedzi