Tomasz Wa-wa Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Witam, mam problem z Protekiem 35 hd 4s fc blitz f7 aio. Dron kupiłem uzywany i ciagle walczyłem ze lata nie równo oraz kaczkuje wiec postanowiłem spisac pidy i ustawienia od znajomego co ma taki model sam lecz wszystko się wykrzaczyło. Zrobiłem reset FC i wgrałem CLI chyba wszystkie mozliwe lecz przy kazdym były jakies błedy ale pozostawiłem Cli chyba jedyne przy którym dron w miare lata. Problem dotyczy : brak połaczenia z odbiornikiem po usb (wczesniej mogłem wpiac usb bez baterii i laczył sie z radiem) teraz musze wsadzić baterie zeby mozna bylo cos ustawiac w betaflight. Drugi problem jest taki ze zanim sie odbiornik połaczy z radiem trwa to ok 10sekund to wszytskie mozliwe beepery nawalaja do momentu az sie polaczy odbiornik ze mozna zwariować wiec musiałem wyłaczyć beeper z modes. Czy ktoś by poradził zeby beeper działał pod switchem ale zeby nie wariował przy podłaczeniu pod baterie ede wdzieczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi