Gość Anonymous Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Witam! Może nie którzy z Was już wiedzął że dzisiaj ma nastąpić pełne zaćmienie księżyca przez Ziemie. Po krótce: 21:16 Początek spektaklu. 22:00-0:50 Najciekawsza część 3:25 Koniec zaćmienia Sądzę że nie których z Was to zainteresuje. Jeśli nie macie możliwości obejrzenia ja postaram się to dla Was sfotografować. Aha więcej szczegółów tutaj: onet.pl Pozdrawiam, Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Dzięki za informacje Bedę oglądał napewno - mam nadzieje, że nie bedzie chociaż na chwile chmur - na razie jest duża szansa że z Bielska będzie widać Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Właśnie wróciłem ze spaceru z psem. Zawsze o tej porze księżyc jest na niebie, lecz nie dzisiaj!! Kapitalne uczucie. Troche to dziwne, ponieważ na onecie pisze, że zaćmienie rozpocznie się dopiero o godzinie 21:16, teraz jest 20:28 a księżyca ni widu, ni słychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 U mnie są takie chmury że i tak księżyca by nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 a u mnie niebo jest czyste jak pupa niemowlęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 No właśnie już po moim fotografowaniu, niebo jest zachmurzone że ledwie widać jakieś przebłyski Srebrnego Globu..., Krzako nie wierze że jest już zaćmienie u Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ja tez nie widze nic, ale to raczej wynika z faktu, ze obecnie mieszkam w samym centrum stolicy, po drugiej stronie ulicy od baraku kultury i centralnego. Po prostu tu za jasno............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Zaćmienie w obiektywie: http://wiadomosci.onet.pl/10166,8,0,pokaz.html Boogie, księżyc jest tak jasnym obiektem, że często widać go nawet w dzień. Światła centrum naszej Stolicy nie są go w stanie przyćmić. Przyznaj się: pewnie Ci się nie chciało wyjść na dwór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Bylem na chwile na balkonie, ale nie dalej. Choroba mnie rozklada. Juz drugi dzien probuje sie dorwac do lekarza. Dzisiaj bylem o 7:20 i bylem za pozno. Jutro wyruszam na 6:40 i moze sie dostane (zycie studenta w obcym miescie). Nawet u prywatnego za oplata mnie nie chcieli, bo twierdza ze maja za duzo pacjentow :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ja nie moglem oglądać... byłem na prześwietleniu czaszki i tomografie komputerowym bo nawet w Toruniu nie można przejść sie wieczorem po chodniku... zostałem skopany (uwierzcie mi na serio) przez 30 - 40 pseudokibiców ELANY TORUŃ razem z moim kolegą..., który dostał więcej ode mnie... Miałem podejrzenie wstrząsu mózgu i ... wyglądam jak po wojnie... buty na twarz i głowę... co to sie dzieje na tym świecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Trzymaj się i szybko wracaj do zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 ... mi kiedyś wybili tylko jednego zęba w dniu gdy składałem papiery do technikum ... Gdyby nie faceci na budowie nieopodal to by było gorzej... co się dzieje... teraz widzę że jest jeszcze gorzej ... Wracaj do zdrowia bracie modelarzu !!! Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 ma moze ktos zdjecie z zacmienia ?? maybach trzymaj sie, napewno wszystko bedzie dobrze :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Ładziak podrzucił linka, jest nieco wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.