cyrax_ojz Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca podpaliłem się za mocno i rzuciłem się na kolejną gąsienicową maszynę a trzeba było coś kołowego wybrać ale jak już się powiedziało a trzeba powiedzieć b i zrealizować ten projekt do końca autor plików już kilka maszyn zaprojektował więc powinno pójść dość gładko https://cults3d.com/en/users/burnie222/3d-models na zachodnich wystawach/targach gdzie mają piaskownice modele dość popularne sprzęt również drukowany łącznie z gąsienicami jeszcze nie mam wszystkich nie drukowanych elementów ze względu na chińskie święta ale już widać światełko w tunelu i można powoli składać w całość druga strona jeszcze się drukuje ale i tak muszę poczekać do wtorku na balast bo trochę tego trzeba do środka wsadzić docelowo ponoć ma ważyć w okolicach 8kg 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 3 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca jeszcze kilka drobiazgów dzisiaj dorobiłem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Cześć na jakiej drukarce drukujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 4 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 11 minut temu, Slawomir napisał: Cześć na jakiej drukarce drukujesz ? bambu lab p1s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 5 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca dotarły silniki, balast i zamontowałem krańcówki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cyrax_ojz Opublikowano 7 Marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Marca montaż do stanu operacyjnego bobcat skla 1:8,5 cat973 1:14 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 12 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi