cyrax_ojz Posted March 2 Share Posted March 2 podpaliłem się za mocno i rzuciłem się na kolejną gąsienicową maszynę a trzeba było coś kołowego wybrać ale jak już się powiedziało a trzeba powiedzieć b i zrealizować ten projekt do końca autor plików już kilka maszyn zaprojektował więc powinno pójść dość gładko https://cults3d.com/en/users/burnie222/3d-models na zachodnich wystawach/targach gdzie mają piaskownice modele dość popularne sprzęt również drukowany łącznie z gąsienicami jeszcze nie mam wszystkich nie drukowanych elementów ze względu na chińskie święta ale już widać światełko w tunelu i można powoli składać w całość druga strona jeszcze się drukuje ale i tak muszę poczekać do wtorku na balast bo trochę tego trzeba do środka wsadzić docelowo ponoć ma ważyć w okolicach 8kg 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted March 3 Author Share Posted March 3 jeszcze kilka drobiazgów dzisiaj dorobiłem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted March 4 Share Posted March 4 Cześć na jakiej drukarce drukujesz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted March 4 Author Share Posted March 4 11 minut temu, Slawomir napisał: Cześć na jakiej drukarce drukujesz ? bambu lab p1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted March 5 Author Share Posted March 5 dotarły silniki, balast i zamontowałem krańcówki 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cyrax_ojz Posted March 7 Author Popular Post Share Posted March 7 montaż do stanu operacyjnego bobcat skla 1:8,5 cat973 1:14 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted March 12 Author Share Posted March 12 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts