mar11 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 witam zakupilem zestaw TowerPro BM2408-21T 18A BEC 10x4.7 Prop Combo po podłączeniu i uruchomieniu kreci mi sie w przeciwna strone, czy mogl by mi ktos pomoc nigdy nie mialem do czynienia z silnikami trujfazowymi. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Z "trujfazowymi" to nie wiem czy ktoś pomoże ale może z trójfazowymi to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar11 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 sory za pisownie ale szybko pisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Zamień dwa zewnętrzne kable od silnika miejscami z tymi zewnętrznymi w reglu. Po prostu podłącz je na odwrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar11 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 podlaczone sa wedlug kolorow czy jak zmienie to nie uszkodze regulatora i silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 :twisted: :twisted: NIE :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.