PiotrSerpent Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Koledzy,nie wiem dlaczego moja Lama postanowiła "puścić dymek" i teraz działa tylko jeden silnik. Na 90% spaliła się elektronika-bo to z niej dymiło.Czy ktos może miał podobną przygodę,gdzie moge ewent tanio dokupić nową? pozdr P.S. podejrzewam,ze pewnie silnik tez jest do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Napisz PW do kolego Remzibi'ego. http://pfmrc.eu/profile.php?mode=viewprofile&u=842 Naprawiał kiedyś moduły 4w1. W Warszawie kupisz moduł nowy w www.modelarnia.pl na "Bitwy Warszawskiej 1921r". Uwaga, są tam dwa sklepy, ten bliżej Grójeckiej jest z modelami redukcyjnymi, Modelarnia jest w następnym bloku. Ceny w Internecie są zwykle niższe niż bezpośrednio w sklepie. Ale można zamówić i odebrać osobiście. Niestety, to dość drogi sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrSerpent Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Byłem dzisiaj w tym sklapie na Bitwy Warszawskiej,ale cena nowego modułu to 190 zł więc nie bardzo się to opłaca... szukam raczej jakiegos "domowego" rozwiązania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.