PiotrSerpent Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Koledzy,nie wiem dlaczego moja Lama postanowiła "puścić dymek" i teraz działa tylko jeden silnik. Na 90% spaliła się elektronika-bo to z niej dymiło.Czy ktos może miał podobną przygodę,gdzie moge ewent tanio dokupić nową? pozdr P.S. podejrzewam,ze pewnie silnik tez jest do wymiany
madrian Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Napisz PW do kolego Remzibi'ego. http://pfmrc.eu/profile.php?mode=viewprofile&u=842 Naprawiał kiedyś moduły 4w1. W Warszawie kupisz moduł nowy w www.modelarnia.pl na "Bitwy Warszawskiej 1921r". Uwaga, są tam dwa sklepy, ten bliżej Grójeckiej jest z modelami redukcyjnymi, Modelarnia jest w następnym bloku. Ceny w Internecie są zwykle niższe niż bezpośrednio w sklepie. Ale można zamówić i odebrać osobiście. Niestety, to dość drogi sklep.
PiotrSerpent Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 Byłem dzisiaj w tym sklapie na Bitwy Warszawskiej,ale cena nowego modułu to 190 zł więc nie bardzo się to opłaca... szukam raczej jakiegos "domowego" rozwiązania
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.