Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym ten zestaw połączyć razem ale zastanawiam się czy nie brakuje mi jednego kanału aby to zrobić. Rozumiem, że kabelek bez jednej żyły od bec podłączamy do odbiornika pod kanał odpowiedzialny za gaz a 2 kabelek od odbiornika pod dowolny kanał?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

17112032180342953010455729065245.jpg

17112032589957711465184022195591.jpg

Opublikowano

Mam taki regulator więc chciałbym z niego skorzystać. Rozumiem, że jak zewnętrzny BEC jest podłączony to muszę z niego skorzystać tak?

Opublikowano

Nie, nie musisz ! Wtedy w zewnętrznym BEC-u odłączasz "+",  dodatni przewód  regulatora wkładasz w swoje miejsce i zasilasz odbiornik. Ale dlaczego wozić dodatkowy, zewnętrzny BEC z odpiętym "+" - to już nie rozumiem...

- Jurek

Opublikowano

Pytanie zasadnicze: co masz aż tak prądożernego, że musisz wykorzystywać zewnętrzny BEC?

Bo podejście: "mam to czemu nie skorzystać" jest... mija się z celem.

Opublikowano

Nie mam innego regulatora i chciałbym ten wykorzystać. Nie mam nic prądożernego. Tego ustrojstwa nie muszę i nie chce wykorzystywać. 

Opublikowano

To może prościej byłoby odlutować (odciąć) zasilanie zewnętrznego BEC-a od przewodów prądowych zamiast zadawać pytania ? Chyba, że celem jest nabicie ilości postów ?? A co mi tam, nudzę się, to sobie poklikam, a niech pogłówkują ??

Jesteś na dobrej drodze do zniechęcenia do jakiejkolwiek pomocy !

- Jurek

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.