Gowkiel Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Witam, Chciałbym ten zestaw połączyć razem ale zastanawiam się czy nie brakuje mi jednego kanału aby to zrobić. Rozumiem, że kabelek bez jednej żyły od bec podłączamy do odbiornika pod kanał odpowiedzialny za gaz a 2 kabelek od odbiornika pod dowolny kanał? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Dokładnie tak ! - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gowkiel Opublikowano 23 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca Przepraszam błąd w opisie.. Kabelek bez jednej żyły jest od regulatora a nie od bec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Zakładam, że chcesz korzystać z zewnętrznego BEC-a ? Konfiguracja pokazana na zdjęciu jest prawidłowa. - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gowkiel Opublikowano 23 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca Mam taki regulator więc chciałbym z niego skorzystać. Rozumiem, że jak zewnętrzny BEC jest podłączony to muszę z niego skorzystać tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Nie, nie musisz ! Wtedy w zewnętrznym BEC-u odłączasz "+", dodatni przewód regulatora wkładasz w swoje miejsce i zasilasz odbiornik. Ale dlaczego wozić dodatkowy, zewnętrzny BEC z odpiętym "+" - to już nie rozumiem... - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Pytanie zasadnicze: co masz aż tak prądożernego, że musisz wykorzystywać zewnętrzny BEC? Bo podejście: "mam to czemu nie skorzystać" jest... mija się z celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gowkiel Opublikowano 23 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca Nie mam innego regulatora i chciałbym ten wykorzystać. Nie mam nic prądożernego. Tego ustrojstwa nie muszę i nie chce wykorzystywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca To może prościej byłoby odlutować (odciąć) zasilanie zewnętrznego BEC-a od przewodów prądowych zamiast zadawać pytania ? Chyba, że celem jest nabicie ilości postów ?? A co mi tam, nudzę się, to sobie poklikam, a niech pogłówkują ?? Jesteś na dobrej drodze do zniechęcenia do jakiejkolwiek pomocy ! - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Pewnie do działu Giełdy śpieszno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gowkiel Opublikowano 23 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca W dup.e mam ilość postów. Teraz już wiem co zrobić, dziękuję za Waszą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi