Piotrek2136 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 trochę dużo sobie za niego liczą ale fajny jest http://gadzetomania.pl/2009/03/10/rc-spitfire-mk-xvi-swietna-zabawa-nie-tylko-dla-dzieci/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Rzeczywiście mikro... jak byłem mały to nawet niemarzyłem o tym, żeby latać modelami RC wielkości plastikowych "sklejaków" w skali 1:72 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 tylko cena - "...Model kosztuje 150$ ..." :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 tylko cena - "...Model kosztuje 150$ ..." :evil: a czytałeś dalej ? :rotfl: "Model kosztuje 150$, ale nie wiadomo nic na temat zużycia paliwa." :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Sądząc po rozmiarach modelu,będzie palił jedną pojemność kondensatora na 5-8 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 To cos zaduzy ten kondensator musialby byc ;]Ja mysle ze na 10 min lotu 1 celke li-pol 300mAh moze spalic ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 z takim zasilaniem raczej nie mialby szans na oderwanie sie od ziemi. MAx to cos pomiedzy 25 a 50mAh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Mam taki mikro samochodzik ładowany z aparatury i miałem wrażenie ze nośnikiem "energii" jest kondensator ale może faktycznie jest to "mikro lipolek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 nie to był mikro nimh 100mAh gdzieś się takie w szafce szwendają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 W naprawdę małych i tanich modelach ładowanych z dwóch baterii i swobodnie wypuszczanych na napedzie elektrycznym rzeczywiście jest zamiast akumulatora kondensatorek....300uF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.