jacek62 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 D'dobry.Po podlaczeniu silnikow , oba kreca sie w te sama strone - z godnie ze wskazowkami zegara.Wydajew mi sie ze powinny krecic sie w przeciwnych kierunkach.Jak to powinno byc?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Oba się powinny kręcić w przeciwną stronę ruchu wskazówek zegara.Jak nie jest tak to zmień to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Wydajew mi sie ze powinny krecic sie w przeciwnych kierunkach.Jak to powinno byc?Pozdrawiam. Najlepiej tak, żeby po założeniu śmigieł oba dmuchały do tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek62 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Dzieki za odpowiedz.Myslalem ze musza krecic sie w odwrotnych kierunkach tak by zachowac stabilnosc kierunku.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 w sumie mozna i tak, tylko pamietaj o odpowiednich smiglach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek62 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Hubert , dzieki za cenna uwage!Sprawdze jak to jest u mnie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek62 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Smigla mam oryginalne z zestawu,skladam z tego co znalazlem w pudelku.czy smigla oryginalne warto zastapic innymi-lepszymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Dopóki masz seryjne to śmigaj na nich no chyba że połamiesz , a raczej na pewno wcześniej czy później połamiesz je.Pozdrawiam Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Z tego co pamiętam to raczej nie ma sensu poprawiać producenta akurat w przypadku tego modelu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.