From_heaven Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Pogoda ostatnio kiepskawa, pada i pada, więc postanowiłem uszczelnić mojego Easy Glidera FPV i dorobić mu wycieraczki Tutaj próby naziemne: http://vimeo.com/3520388 A tutaj pierwszy lot. Niestety nie przykręciłem śrubki od orczyka i na końcu lotu zgubiłem wycieraczkę. Za to wtedy widać, że rzeczywiście jest potrzebna http://vimeo.com/3572593 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: Gratuluje pomysłowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Zajefajnie ,super jakość,pierwsza liga.he he :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 From heaven lepiej biegnij to opatentować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiron Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: ubawiłem się prawie do łez , pogratulować pomysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziulek Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Pewnie troche nie na temat, ale jak działa ta kamerka i ile to kosztuje? Filmik bajerandzki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Kamerka działa bardzo dobrze, a kosztuje około 1000 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Polataliśmy dzisiaj z Matajem siedząc w naszych autkach. Oczywiście pogoda wspaniała, czyli wieje i wali śniegiem z deszczem. Dla lataczy FPV z samochodu od razu mam radę, że trzeba zapamiętać skąd wieje, bo jak się siedzi w aucie to nie ma tego jak sprawdzić :-) Dlatego lądowałem sobie dzisiaj z wiatrem, zupełnie o tym nie wiedząc, tylko się dziwiłem dlaczego na przyziemieniu model ma prawie 60 km/h a potem mi pasa zabrakło. http://vimeo.com/3624179 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiron Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 oczywiście nie mogło zabraknąć wycieraczki na sam koniec :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 oczywiście nie mogło zabraknąć wycieraczki na sam koniec :mrgreen: Przynajmniej dobrze widać , że pas się skończył.... :rotfl: Trzeba pogratulować mocnych nerwów przy przelatywaniu niedaleko słupów oświetleniowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziulek Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Właściwie, jakie to uczucie pilotować taki model, niczym prawdziwy samolot? (Chodzi mi o widok z kamerki live?) PS: Jaki zasięg ma wasz system FPV? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekos Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 From_heaven - jak dla mnie to mistrzostwo. Zwłaszcza lot Easy CUb. Pomysł rewelacyjny, wykonanie jeszcze lepsze no i bez ograniczeń ze względu na pogodę. Ja dzisiaj jestem uziemiony bo w 3miescie pada i mgła... Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Właściwie, jakie to uczucie pilotować taki model, niczym prawdziwy samolot? fajne fajne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.