kris28 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 właśnie odebrałem nadajnik od E-SKY 0404 mam kabel do kompa ale nie moge znaleść w necie symulatora coś znalazłem ale nie chce sie włączyć macie może jakieś linki do symulatora??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Chociażby FMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 http://www.komputerswiat.pl/download/0,pobierz,480,fms_2.0_alpha_8.5.html Najpopularniejszy darmowy symulator Jest też mnóstwo dodatkowych modeli i sceneri na internecie tutaj przydatny link - http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=7640 oczywiście jak dobrze poszukasz znajdziesz dużo więcej dodaktów, sam mam ponad 200 modeli (jak nie więcej xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Nie lepiej zapytać w dziale symulatory?? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Już jest w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris28 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 ściągłem fms ale nie działa mi na laptopie nie wiem czemu a w innych nie działa mi na nadajniku tylko na klawiaturze moze jakieś sterowniki do apki czy coś??? wersja fms beta 7 działa :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicaii Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 podłącz kabelek do apki i ją włącz w fms powinieneś mieć coś takiego jak sterowanie klikasz ustawiasz na aparatura albo joystick następnie--->kalibracja włączasz i machasz drągami na wszystkie strony i sprawdzasz czy działa. Teraz jestem w szkole ale jak będę w domu to zamieszcze tu screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.