STOLit Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja Cześć, Mam na imię Bill. Mieszkam w US. . Modelarzem lotniczym zajmuję się od 8 roku życia (teraz mam prawie 60 lat). W wieku około 12 do 13 lat przeszedłem od szybowców i napędów gumowych do sterownia i R/C... szybowce, a następnie samoloty o napędzie świecącym. następnie wykonał lot na pylonie, wzór, a następnie wykonał akrobacje IMAC na gigantyczną skalę. Obecnie interesuje mnie głównie skala lub skala jak samoloty. Fascynują mnie samoloty latające typu STOL/Bush i eksperymentuję z powolnym lataniem i budowaniem bardzo lekkich konstrukcji, aby osiągnąć skalowaną prędkość lotu i dobre maniery podczas latania z małą prędkością. To mój pierwszy post przy użyciu tłumacza Google, więc wybaczcie mój polski, ponieważ nie mówię w tym języku, ale dzięki Google naprawdę podobają mi się umiejętności członków forum, kreatywność i to, jak wszyscy są pomocni. Dziękuję, że mogę się przyłączyć! Z wyrazami szacunku Bill - (STOLit) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja Witaj na naszym forum. Tłumacz dał radę. Jest bardzo poprawnie. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi