yoyo Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Witam. Mam takie pytanie czy mial ktos doczynienia ze sklepem >>> www.modelarskiswiat.pl << chce zakupic tam aparature optica ale chcial bym zapytac o opinie tego sklepu... A i jeszcze jesli zly dzial to prosze moderatorow o przeniesienie tematu tam gdzie powinien sie znajdowac EDIT: Zmienilem tytul - mammuth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 w Krakowie masz sklep PerfectHobby i tam kupisz optika chyba w znacznie lepszej cenie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Niestety teraz cena się znacznie podnosi po ostatnich kursach waluty :cry: I w większości sklepów cena wyjściowa jest 700-800zł :crazy: Są też inne sklepy mające jeszcze po starej cenie Optica: http://modele.sklep.pl/advanced_search_result.php?keywords=Optic+6&manufacturers_id=&x=0&y=0 P.S: Modele.sklep nie takie złe jak to pisane Ostatnio zamawiałem z tego sklepu za kwotę 120zł, zamówiłem w niedzielę a dostałem towar we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Tak wiem ze w krakowie jest sklep perfecthobby ale w modelarski swiat daja jeszcze serva do tego zestawo a w perfect nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Radziłbym ostrożnośc z tym sklepem najpierw zadzwoń i upewnij się.Moze kiedyś opiszę moje perypetie :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Panie Szczepanie wyslalem do nich juz 3 meile i zero odezwu wiec zrezygnuj z tego sklepu i pojade do sklepu ktory jest w moim miescie wtedy bede mogl se towar pomacac ;p i bede mial pewnosc ze nie bedzie jakies uszkodzen podczasz przesylki czy cos w tym stylu I pytanie jeszcze jedne wiem ze to bylo walkowane duzooo razy ale.. co wybrac lepiej optica 6 czy mx-12?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 yoyo, zlituj sie nad ortografia i gramatyka... Jaki jest sens umieszczania pytania o sklep w ciekawych ofertach ???? Jak sama nazwa wskazuje - tu umieszczamy CIEKAWE OFERTY. Zostawiam do wieczora - pozniej temat leci tam gdzie jego miejsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 i dobrze je podjedziesz do tego sklepu upewnisz się czy napewno Ci pasuje. PS. mammuth ale ty się agresywny stałeś ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 mammuth ale ty się agresywny stałeś Ja agresywny ???? Poczekaj jak mnie zobaczysz bez tych tabletek z suszonej zaby co to mi je Pani doktorowa przepisala XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 yoyo, jak nie byles w tym sklepie to mozemy sie zgadac bo ja jutro prawdopodobnie jade do perfecthobby po aparature ale byc moze na składnice tez zagladne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.