yoyo Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Witam. Mam takie pytanie czy mial ktos doczynienia ze sklepem >>> www.modelarskiswiat.pl << chce zakupic tam aparature optica ale chcial bym zapytac o opinie tego sklepu... A i jeszcze jesli zly dzial to prosze moderatorow o przeniesienie tematu tam gdzie powinien sie znajdowac EDIT: Zmienilem tytul - mammuth
meloow Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 w Krakowie masz sklep PerfectHobby i tam kupisz optika chyba w znacznie lepszej cenie !
Malker Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Niestety teraz cena się znacznie podnosi po ostatnich kursach waluty :cry: I w większości sklepów cena wyjściowa jest 700-800zł :crazy: Są też inne sklepy mające jeszcze po starej cenie Optica: http://modele.sklep.pl/advanced_search_result.php?keywords=Optic+6&manufacturers_id=&x=0&y=0 P.S: Modele.sklep nie takie złe jak to pisane Ostatnio zamawiałem z tego sklepu za kwotę 120zł, zamówiłem w niedzielę a dostałem towar we wtorek
yoyo Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Opublikowano 13 Marca 2009 Tak wiem ze w krakowie jest sklep perfecthobby ale w modelarski swiat daja jeszcze serva do tego zestawo a w perfect nie
instruktor Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Radziłbym ostrożnośc z tym sklepem najpierw zadzwoń i upewnij się.Moze kiedyś opiszę moje perypetie :cry:
yoyo Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Opublikowano 14 Marca 2009 Panie Szczepanie wyslalem do nich juz 3 meile i zero odezwu wiec zrezygnuj z tego sklepu i pojade do sklepu ktory jest w moim miescie wtedy bede mogl se towar pomacac ;p i bede mial pewnosc ze nie bedzie jakies uszkodzen podczasz przesylki czy cos w tym stylu I pytanie jeszcze jedne wiem ze to bylo walkowane duzooo razy ale.. co wybrac lepiej optica 6 czy mx-12??
mammuth Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 yoyo, zlituj sie nad ortografia i gramatyka... Jaki jest sens umieszczania pytania o sklep w ciekawych ofertach ???? Jak sama nazwa wskazuje - tu umieszczamy CIEKAWE OFERTY. Zostawiam do wieczora - pozniej temat leci tam gdzie jego miejsce...
meloow Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 i dobrze je podjedziesz do tego sklepu upewnisz się czy napewno Ci pasuje. PS. mammuth ale ty się agresywny stałeś ;D
mammuth Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 mammuth ale ty się agresywny stałeś Ja agresywny ???? Poczekaj jak mnie zobaczysz bez tych tabletek z suszonej zaby co to mi je Pani doktorowa przepisala XD
bigkris Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 yoyo, jak nie byles w tym sklepie to mozemy sie zgadac bo ja jutro prawdopodobnie jade do perfecthobby po aparature ale byc moze na składnice tez zagladne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.