zibidic Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 A mnie bardzo interesuje waga :wink:zibidic chcesz tym modelem latac 3D czy zwykłą akrobacje? Na razie będzie to zwykła akrobacja, zobacze wogóle co ten silnik potrafi bo póki co nie mam lepszego. Co do wagi to w tej chwili jest około 3100, niestety musiałem ważyć osobno bo wage mam do 2200 :evil: dojdzie jeszcze maska, kabinka, odbiornik, pakiet i to będzie wszystko. Co do podwozia to jeszcze zobacze na samym końcu jak to będzie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 A powiedz mi, lutowałes ten tłumik jakims alu-lutel, czy spawałes MIG-iem? bo widze ze domowa robota, a tez musze przerobic jeden tylko nie wiem czy ten cudowny alu-lut z USA naprawde tak trzyma jak na filmach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibidic Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Co do spawania tłumika to podjechałem do pobliskiego warsztatu i koleś pospawał mi to ale Tigiem skasował mnie na 20zł :evil: zrobił bym to sam ale mam Miga a tym nie bardzo da się chyba że kupiłbym drut alu i argon, ale to nie było by opłacalne do jednego tłumika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIU Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 EXTRA 300S . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.