wichercat Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Witam, zakupiłem do mojego P51 w celu nadania odrobiny realizmu mechanizm składania koła ogonowego. Model mechanizmu z oferty Robarta 122. Jest to nieduże 9g ustrojstwo z którym mam nie lada problem :evil: - ]Kombinując na wiele sposobów nie mogę dojść jak zamontować serwo i przenieść z niego napęd..POMOCY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Wstaw zdjęcie tego „ustrojstwa”, będzie łatwiej podpowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 No to chyba ja mam coś podobnego także w P51. Mam tu 2 takie zdjęcia na stronie: Chyba nie widać tu za dużo ale cały "myk" to skręcanie kółka ogonowego za pomocą napędu linkowego. Relacja z budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.