BartK Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Mam pytanie jak w temacie, nie mogę znaleźć sklepu z odbiornikami Optima na stanie. Hitec na swojej stronie pisze że odbiorniki nie są wycofane. Ale jednak nie można ich na razie nigdzie dostać. Ktoś ma jakieś info czy to się w ogóle pojawi? czy czas przechodzić na inny system? Mam eclipse 7 pro, parę rzeczy z telemetrii, płytkę advanced, prędkościomierz, wariometr, nie chciałbym tego nagle zmieniać. Może ktoś zna sposób aby może ożenić to z innym kompatybilnym odbiornikiem? Ostatecznie, na jaki system "z przyszłością" należałoby przejść, taki żeby była telemetria co najmniej z wariometrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_io Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 28 minut temu, BartK napisał: Ostatecznie, na jaki system "z przyszłością" należałoby przejść, taki żeby była telemetria co najmniej z wariometrem. Przemyśl system od frsky. Nie jest już taki tani jak kiedyś ale dostępny i w ciągłym rozwoju. Używam tandema x20s od kilku lat i uważam że jest rewelacyjny. Odbiorniki z wbudowanym wario, stabilizatorami co sobie życzysz. No i nie będziesz musieć kombinować jak bd chcieć tani odbiornik z jakimiś modułami zewn jak robią to często ludzie kupując jeti czy graupnera. Co do hitec miałem ten sam problem, w końcu sprzedałem jak było to jeszcze coś warte. Również miałem aurorę 9 a odbiorniki tylko w używce i to w cenie nowych frsky a technologicznie przepasc. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Tez mam Eclipse 7 pro, ale odbiorniki optima7 (3szt) używam z radiomasterem tx12 4in1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartK Opublikowano 2 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2 godziny temu, ali1983 napisał: Tez mam Eclipse 7 pro, ale odbiorniki optima7 (3szt) używam z radiomasterem tx12 4in1. jak to masz zrobione, czy one obsługują afhss i telemetrię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Optima działa z radiomasterem przez moduł 4w1. Nie sprawdzałem telemetrii, bo nie mam żadnych czujników hiteca. I nie sprawdzałem czy chociaż napięcie rx wyświetla na radiomasterze, tak jak jest w Eclipse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi