Boczas Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 Z tego co mi wiadomo RF-4 to motoszybowiec dopuszczony do podstawowej akrobacji. Zdjęcie makiety RF-4 Pana Roberta Makowskiego
robintom Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Opublikowano 23 Marca 2009 Mam pytanie co do oklejania. Chodzi mi o boczne osłony silnika. Są one bardzo obłe. Czy to można okleić folią? Czy po prostu zabawa nie warta czasu i pomalować?
meloow Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 maska chyba jest z lamiantu i raczej jest malowana ?!
robintom Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Też puzle ale nie z Artexu.
robintom Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Kabinka i maska będą. Zamówione. A co do puzle to jest z http://falcon-aviation.com/ Wygląd strony tego sklepu paskudny. I tak jak niechlujna strona tak i puzle sporo wymaga pracy w składaniu. I tu problem pierwszy i to duży. :twisted: Pomyliłem się w przeliczaniu inches na centymetry. Chciałem trochę większy od tego czerwonego. I z tym "trochę" coś nie tak. Kalkulator coś pomylił mi zera. I wyszło coś takiego.
mammuth Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 I tu problem pierwszy i to duży. :twisted:Pomyliłem się w przeliczaniu inches na centymetry. Chciałem trochę większy od tego czerwonego. I z tym "trochę" coś nie tak. Kalkulator coś pomylił mi zera. I wyszło coś takiego. ROTFL Swoja droga ciekawe jak moja zona przyjmie takie "tlumaczenie" - musze kiedys sprobowac
robintom Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 Nie nie umarł. Mały model czekał na drobne części na które czekałem 3 tyg. Poczta zgubiła. A duży czeka na czas i kilka drobnych części do wystartowania. Muszę też na szybko poskładać skrzydła i wymierzyć hamulce aerodynamiczne. Według skali gniazdo przygotowane jest na długość 41cm a w Nastik znalazłem albo przy krótkie albo za długie.
Maciej Ritmann Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 sam zrób. zdjęcie w rękę i a nóż widelec. jakieś kolejne zdjęcie?
robintom Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2009 Znalazłem trochę czasu i wymęczyłem go. Pod modelem stoi maska też od Fourniera tylko może troszkę większego.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.