Boczas Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Z tego co mi wiadomo RF-4 to motoszybowiec dopuszczony do podstawowej akrobacji. Zdjęcie makiety RF-4 Pana Roberta Makowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Mam pytanie co do oklejania. Chodzi mi o boczne osłony silnika. Są one bardzo obłe. Czy to można okleić folią? Czy po prostu zabawa nie warta czasu i pomalować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 maska chyba jest z lamiantu i raczej jest malowana ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Gdzie ? Tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Też puzle ale nie z Artexu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A maska :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 skad te puzzle? i za ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Kabinka i maska będą. Zamówione. A co do puzle to jest z http://falcon-aviation.com/ Wygląd strony tego sklepu paskudny. I tak jak niechlujna strona tak i puzle sporo wymaga pracy w składaniu. I tu problem pierwszy i to duży. :twisted: Pomyliłem się w przeliczaniu inches na centymetry. Chciałem trochę większy od tego czerwonego. I z tym "trochę" coś nie tak. Kalkulator coś pomylił mi zera. I wyszło coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 I tu problem pierwszy i to duży. :twisted:Pomyliłem się w przeliczaniu inches na centymetry. Chciałem trochę większy od tego czerwonego. I z tym "trochę" coś nie tak. Kalkulator coś pomylił mi zera. I wyszło coś takiego. ROTFL Swoja droga ciekawe jak moja zona przyjmie takie "tlumaczenie" - musze kiedys sprobowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 temat umarł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Nie nie umarł. Mały model czekał na drobne części na które czekałem 3 tyg. Poczta zgubiła. A duży czeka na czas i kilka drobnych części do wystartowania. Muszę też na szybko poskładać skrzydła i wymierzyć hamulce aerodynamiczne. Według skali gniazdo przygotowane jest na długość 41cm a w Nastik znalazłem albo przy krótkie albo za długie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 sam zrób. zdjęcie w rękę i a nóż widelec. jakieś kolejne zdjęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Znalazłem trochę czasu i wymęczyłem go. Pod modelem stoi maska też od Fourniera tylko może troszkę większego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.