Marek_Spy Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Niestety nie mam tokarki i nie mam jak wykonać takiego elementu uszczelniacza. Pomysł wziął się z powodu wyciekającego filamentu z dyszy pod wpływem grawitacji a ze filament jest lepki i gesty to coś musiało mu na to pozwolić i trafiłem z rozwiązaniem, zrobiłem probe trochę prymitywny sposób i ku mojemu zaskoczeniu filament nie wypływał i całkowity brak nitek. Jeżeli ktoś zechce pomoc w wykonaniu to opisze na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Jestem ciekawy mogę prosić o opis. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 29 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Jesteś wstanie wykonać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Mam dostęp do tokarki u znajomego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi