emkd Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Ostatnio podczas koszenia zobaczyłem nóż kosiarki przez obudowę postanowiłem, ponieważ napęd jest ok - po ok 12 latach - metodami żeglarsko-modelarskimi usprawnić Dżona Dira ... jeszcze tylko jakiś kolor i montaż ;D 4
emkd Opublikowano 2 Sierpnia Autor Opublikowano 2 Sierpnia torszkę inny - ale też zielony skodzia wiecznie żywa - zostało mi trochę farby po zaprawkach już tylko montaż i oblot :D 4
mike217 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia Pięknie . Kiedyś tak poloneza swojego naprawiłem … zgniło jeszcze szybciej bo utwardzacz Z1 od epidianu jest wysoce korozyjny . Nie wiedziałem tego ale ładnie było i oko cieszyło 😂😂
emkd Opublikowano 13 Sierpnia Autor Opublikowano 13 Sierpnia Pogoda dopisała, oblot udany kolorek bardziej skoda niż dżondir ale lata pilotował syn W dniu 4.08.2024 o 22:29, mike217 napisał: Pięknie . Kiedyś tak poloneza swojego naprawiłem … zgniło jeszcze szybciej bo utwardzacz Z1 od epidianu jest wysoce korozyjny . Nie wiedziałem tego ale ładnie było i oko cieszyło 😂😂 dlatego użyłem poliestru i z butanoxem 1
Rekomendowane odpowiedzi