emkd Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Ostatnio podczas koszenia zobaczyłem nóż kosiarki przez obudowę postanowiłem, ponieważ napęd jest ok - po ok 12 latach - metodami żeglarsko-modelarskimi usprawnić Dżona Dira ... jeszcze tylko jakiś kolor i montaż ;D 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emkd Opublikowano 2 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia torszkę inny - ale też zielony skodzia wiecznie żywa - zostało mi trochę farby po zaprawkach już tylko montaż i oblot :D 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 4 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia Pięknie . Kiedyś tak poloneza swojego naprawiłem … zgniło jeszcze szybciej bo utwardzacz Z1 od epidianu jest wysoce korozyjny . Nie wiedziałem tego ale ładnie było i oko cieszyło 😂😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emkd Opublikowano 13 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Pogoda dopisała, oblot udany kolorek bardziej skoda niż dżondir ale lata pilotował syn W dniu 4.08.2024 o 22:29, mike217 napisał: Pięknie . Kiedyś tak poloneza swojego naprawiłem … zgniło jeszcze szybciej bo utwardzacz Z1 od epidianu jest wysoce korozyjny . Nie wiedziałem tego ale ładnie było i oko cieszyło 😂😂 dlatego użyłem poliestru i z butanoxem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi