jacek.rc Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września Sory ,ale kilka dni temu się zarejestrowałem .Rejestr. w @ potwierdziłem a to jest jedyne miejsce , którym mogę coś skrobnąć . Czy zrobiłem coś nie tak? Albo jest jakaś kwarantanna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września Godzinę temu, jacek.rc napisał: Czy zrobiłem coś nie tak? Wpadasz do czyjegoś domu, ani be ani me ani kukuryku i od drzwi krzyczysz "gdzie obiad"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września 32 minuty temu, Jerzy_R napisał: Wpadasz do czyjegoś domu, ani be ani me ani kukuryku i od drzwi krzyczysz "gdzie obiad"... Dokładnie tak jak pisze Jerzy. Jak się dobrze przywitasz i napiszesz po co tu chcesz być, co możesz naszemu gronu zaoferować i czego oczekujesz. wówczas z przyjemnością Cię przejmiemy do naszego grona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi